Stellan ja Ollin pennut syntyivät 11.5.2024 - 6 narttua, 4 urosta

Stellan ja Ollin pennut syntyivät 11.5.2024. 6 narttua ja 4 urosta. Kaksi blaffaa urosta.
Olemme yhteydessä kotiehdokkaisiin tulevien viikkojen aikana, nyt annamme emolle ja pennuille rauhan tutustua toisiinsa.

Kaikki pennut ovat varattuja.

OLLI
OLLI

Isä: Olrif Zippo Feelzone "Olli"
Tittelit: *C.I.B FI EE LV MVA  LV JMVA BALTJV-19 HEJW-19 HEW-22

Terveys: 

  • Lonkat B/B
  • Kyynär 0/0
  • Selkä LTV0, SP0, VA0
  • Kuulo +/+
  • Kaikki hampaat
STELLA
STELLA

Emä: Pikku Särpättimen Forever Pick Me "Stella"
Tittelit: C.I.B FI EE LV LT BALT MVA HEJW-21 LVW-23


Terveys:

  • Lonkat A/A
  • Kyynär 0/0
  • Selkä LTV0, SP0, VA0
  • Kuulo +/+
  • Kaikki hampaat


Stella on astutettu Ollilla 13.3. ja todettu tiineeksi 10.4. Pentujen odotetaan syntyväksi toukokuun puolessa välissä. Pennut ovat luovutusikäisiä heinäkuun ensimmäisellä viikolla niiden täyttäessä 7 viikkoa.

Stella ja Olli ovat molemmat ruskeapilkkuisia, näin ollen myös pennut tulevat olemaan ruskeita. Stella ja Olli ovat pärjänneet erinomaisesti koiranäyttelyissä ja ovatkin kerryttäneet titteleitä niin Suomesta kuin ulkomailta. 

Stellan kanssa on harrastettu agilityä sekä vetolajeja (kelkka & pyöräily). Stella asuu Tuusulassa Kellokoskella neljän koiran laumassa ja nauttii saamastaan huomiosta ainoana narttukoirana. Stella on ollut koko elämänsä terve ja allergiavapaa. Pennut syntyvät emän kodissä Kellokoskella Tuusulassa.

Olli elää lapsiperheessä Espoossa ja onkin mammapoika isolla ämmällä. Olli myöskin on ollut koko elämänsä terve ja allergiavapaa. Yhdistelmän takana on useita hyväluonteisia uroksia mm. Mis-Zer Come Out And Play, Holmankarin Robert Redford, Gracilis Masterpiece sekä Price-Spot's Cool Running's.

Yhdistelmä täyttää Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n suositusperiaatteet.

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, BAER-testattuina, sirutettuina, madotettuina sekä Kennelliittoon että Ruokaviraston koirarekisteriin rekisteröityinä. Pennut saavat mukaansa ABC-DAL ohjevihkon sekä kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet. Liitämme pennunostajat ensimmäiseksi vuodeksi Dalmatiankoirat - Dalmatinerna ry:n jäseniksi. Kasvattajana tarjoamme elinikäisen tuen pennunomistajille ja kasvateille sekä mahdollisuuksien mukaan pentutreffejä Uudenmaan alueella.


Yhdistelmän tiedot ja sukutaulu: KoiraNet

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse kennel.amberpicks@gmail.com.
Muistathan kertoa mahdollisimman kattavasti itsestäsi/perheestäsi jo ensimmäisessä yhteydenotossasi. 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita